Maak je ambities waar!

Claessen Organisatie & Dienstverlening is een gerenommeerde en betrouwbare partner voor (ver)bouw, renovatie en onderhoud. Kenmerkend is onze praktische, efficiënte aanpak, transparante werkwijze, heldere communicatie en hoge mate van kwaliteit.

We doen wat we beloven en komen onze afspraken na. Ons motto is: gaat niet, bestaat niet. Wij hebben overal wel een goede oplossing voor. Daag ons uit met jouw project!

  • Afspraak = afspraak
  • Gecertificeerde vakmensen
  • Gaat niet, bestaat niet
  • Persoonlijke aanpak
Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Bouwteam
Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Bouwen Verbouwen Renoveren

Bouwen of verbouwen doe je met Claessen Organisatie & Dienstverlening

Sinds 2010 hebben wij ons gespecialiseerd in hoogwaardige verbouwingen en renovaties van gebouwen en alles wat daar bij komt kijken.

Of het nu gaat om een bedrijfspand, winkel, fabriekshal, overheidsgebouw of woonhuis voor particulieren, wij regelen het project van A tot Z. Van fundering tot dak, van receptie tot werkplek.

In onze eigen bedrijfshal worden werkzaamheden uitgevoerd van idee tot maatwerk. Halffabricaten maken in onze voorbereidings fase is de standaard. Zodat onze klanten profiteren van een minimale overlast op de projectlocatie en een snellere doorlooptijd.

Wij werken o.a. voor:

Bedrijven

Retail

Woningcorporaties

Scholen

Overheden

Investeerders

Zorginstellingen

Particulieren

Ons team staat voor je klaar

Jan Claessen

Mede-eigenaar

“Ik ben er enorm trots op wat we samen met ons team in de loop der jaren hebben opgebouwd: een bedrijf dat mooie projecten realiseert met een hoge score op klanttevredenheid.”

Bas Claessen

Mede-eigenaar

“Het is mooi om altijd weer een bijdrage te kunnen en mogen leveren in de projecten die we voor onze opdrachtgevers realiseren.”

Diverse expertises

Gecertificeerde vakmensen

Ons bouwteam bestaat uit vakspecialisten die goed zijn opgeleid en gecertificeerd. Allemaal zijn ze eraan gewend om constante kwaliteit te leveren en snel tot een goede oplossing te komen.

Veiligheid, gezondheid en milieu

We zijn VCA* gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van een veilige uitvoering van je opdracht door onze professionals.

De beste aanpak voor jouw project

We houden ervan om alle projecten soepel te laten verlopen, binnen tijd en budget. Daarom denken we vooraf goed na over planning, risico’s en de meest efficiënte aanpak. Zo behalen wij al jaren de mooiste resultaten voor onze klanten!

We stellen haalbare bouw- en renovatieplannen op waarvan de doorlooptijd en kosten vooraf altijd duidelijk zijn. Zo kom je achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Gedurende het gehele project heb je contact met dezelfde persoon, je aanspreekpunt, ofwel je persoonlijke project manager. Deze is op de hoogte van het plan van aanpak, de wettelijk eisen, jouw wensen en de voortgang van de werkzaamheden.

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Project Management
Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Team

Succesvolle oplevering in 6 stappen

Ga je de samenwerking met ons aan? Dan kun je rekenen op een doordachte aanpak:

  • We stellen één contactpersoon voor je aan.
  • We maken een realistisch bouwplan en begroting.
  • We stellen het beste team samen voor het project.
  • We kiezen de beste, hoogwaardige materialen uit om mee te werken.
  • We realiseren het project, binnen tijd én budget.
  • We bieden nazorg, garantie en een uitstekende onderhoudsdienst.