Onze diensten

  • Bedrijven
  • Overheden
  • Investeerders
  • Stichtingen
  • Retail
  • Woningcorporaties
  • Zorginstellingen
  • Particulieren

Geen project is ons te klein of te groot

Staat het er hieronder niet tussen? Neem gerust contact op

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Bouwen

Bouwen

Alles onder één dak

Een nieuw woonhuis, kantoor of bedrijfspand laten bouwen? Vertrouw net als vele anderen op onze professionals. We zorgen ervoor dat de planning, organisatie en realisatie verloopt zoals afgesproken.

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Renoveren

Verbouwen

Van A tot Z

We organiseren en realiseren de verbouwing in een snel tempo, van ontwerp, vergunning aanvraag, tot afwerking. Het liefst natuurlijk zo duurzaam mogelijk. In uitvoering en eindresultaat.

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Renoveren

Renoveren

Met oog voor detail

Vakmanschap en aandacht voor detail zijn onmiskenbaar de uitgangspunten voor renovatiewerkzaamheden. Ons werk onderscheidt zich door precisie in de uitvoering en gebruik van de juiste en duurzame materialen.

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Restaureren

Restauratie

In goede handen

Een monumentaal pand, unieke kozijnen of originele natuurstenen vloer, restaureren is een specialistisch vak. Wij zijn dan ook enorm trots op de monumenten waar wij een bijdrage aan mogen leveren om te restaureren.

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Interieur Ontwerp

Afwerking & inrichting

Fantastisch eindresultaat

Na oplevering van ruwbouw is er altijd nog veel te doen. Denk aan stucwerk, tegelwerk, schilderwerk, instellen van technische installaties, inrichting van badkamer en keuken, ook de aankleding verzorgen we graag voor u, net als het compleet inrichten van werkplekken en de beveiliging van uw pand. Bedenk het en wij kunnen het realiseren.

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Vergunningen & Keuringen

Vergunning & keuring

Snel en goed geregeld

Een pand op het oog en wil je dit laten keuren? Of (ver)bouwen en is er een vergunning nodig? Wij helpen graag! Snel, doelgericht, kritisch en grondig.

Vastgoedbeheer

Vastgoed in topconditie

Met meer dan 35 jaar ervaring in vastgoed is het onderhoud en beheer van panden bij ons in goede handen. We zorgen ervoor dat het vastgoed in topconditie is en blijft. Dit realiseren we met een groot team van specialisten in verschillende disciplines. Om onverwachte kosten te voorkomen is het ook mogelijk om een meerjaren onderhoudsplan uit te voeren

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Vastgoedbeheer
Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Retail

Retail

Winkel(ver)bouw en onderhoud

Wij verzorgen al jaren verbouwingen en onderhoud voor de retail. Onze opdrachtgevers waarderen vooral onze snelheid en flexibiliteit bij verbouwingen. Wij zijn dan ook partner voor zowel zelfstandige winkeliers als voor tal van gerenommeerde nationale en internationale opdrachtgevers.
Voor iedere (ver)bouwactiviteit in de winkelomgeving, van een eenvoudige restyling tot de oplevering van een compleet nieuw in- en exterieur, het bouwen of verbouwen van de winkel is bij ons in goede handen.

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Schadeherstel

Schadeherstel

Eerst hulp bij schade

Schade aan je woning, kantoor- of winkelpand komt altijd onverwacht en ongelegen. Ook bij inbraak-, brand-, water- of stormschade helpen we om het ongemak zo snel en goed mogelijk tot een minimum te beperken, dit in samenwerking met verzekering.

Claessen - Aannemer Heythuysen (Limburg) - Vastgoed onderhoud

Ontwikkeling

Idee tot realisatie

Trots zijn we op de gerealiseerde projecten welke we in eigen beheer hebben uitgevoerd tot woon locatie’s, energie neutraal natuurlijk. Volledig nieuwbouw, of het transformeren van leegstaande gebouwen tot wooneenheden behoord ook tot onze portefeuille. We zijn constant op zoek naar nieuwe ontwikkel locaties.